Update Google Drive voor iOS uitgebracht

Vorige week woensdag plaatste Google per ongeluk een bericht online waarmee een nieuwe versie van de Google Drive applicatie voor iPhone en iPad werd aangekondigd. Het bericht werd snel weer offline gehaald maar toen was al duidelijk wat de update zou gaan brengen. De update is nu alsnog uitgebracht en is beschikbaar om te downloaden.

Zodoende kun je nu in de applicatie Google documenten bewerken en nieuwe documenten aanmaken. Tevens is te zien welke wijzigingen andere gebruikers doorvoeren. Daarnaast kunnen presentaties bekeken worden inclusief notities en de mogelijkheid door slides heen te swipen. Nieuwe mappen kunnen aangemaakt worden, je kunt bestanden verplaatsen naar mappen, bestanden verwijderen en foto's en video's rechtstreeks uploaden. Als laatste is de applicatie nu beschikbaar in meer dan 30 talen.

Er is overigens ook een update van de applicatie voor Android. Je kunt dankzij de update reacties toevoegen, reageren op bestaande reacties en tabellen in documenten bekijken. Verder dezelfde mogelijkheden betreffende presentaties als in de applicatie voor iOS.

Lees meer over: , , , ,