Update geeft TweetDeck nieuwe navigatie

Twitter heeft een nieuwe versie van TweetDeck uitgebracht. In de nieuwe versie van de applicatie is met name gewerkt aan de navigatie, iets wat in de afgelopen tijd al werd getest op de webversie van de TweetDeck te vinden op web.tweetdeck.com.

Als eerste zul je zien na het installeren van de update dat de navigatie boven in het midden van het venster is gewijzigd. Er is hier nu een dropdown menu geplaatst met twee pijlen om te schakelen tussen de kolommen. Door op het menu te klikken zie je alle ingestelde kolommen, elke kolom kan direct geopend worden door hierop te klikken. In het menu kan tevens door te slepen met de muis de volgorde snel worden aangepast. Aanvullend op de nieuwe navigatie is er onderaan het venster een horizontale schuifbalk toegevoegd.

Elke tweet heeft een extra knop gekregen met aanvullende opties. In het menu dat opent na het klikken op de knop kan er gekozen worden voor het blokkeren of rapporteren van een gebruiker, er kan een link gemaakt worden naar het bericht, het bericht kan per mail worden gestuurd en er staat een optie om de gebruiker een direct message te sturen.

Lees meer over: ,