Uitzending Gemist Beta 1.6 live gezet

Omroep.nl heeft versie 1.6 van Uitzending Gemist Beta online gezet. Nieuw met deze versie zijn de meldingen die via Facebook en Twitter zijn te ontvangen, het fragmentarchief per programma en de titelweergave op omroep- en genrepagina’s.

Facebook

Het was al mogelijk om middels de 'Vind ik leuk' knop van Facebook om favoriete programma's te delen met vrienden. Deze functionaliteit is nu uitgebreid en vanaf nu krijg je automatisch een bericht op je wall wanneer er een nieuwe aflevering van je favoriete programma beschikbaar is. Wil je liever geen berichten op je wall ontvangen, dan kun je dit op Facebook per serie (‘Alles verbergen van [programmanaam]’) of voor heel Uitzending Gemist (‘Alles verbergen van Uitzending Gemist’) aangeven.

Twitter

Het is naast Facebook mogelijk om via Twitter meldingen te ontvangen over je favoriete programma's. Volg hiervoor @GemistBot op Twitter en stuur een Direct Message met de tekst ‘[Programmanaam] aan’. Na de ontvangstbevestiging stuurt @GemistBot je voortaan een bericht zodra er een nieuwe aflevering van je favoriete programma beschikbaar is. Afmelden kan altijd door het sturen van een DM met de tekst ‘[Programmanaam] uit’.

Fragmentarchief

Elk programma waarvan fragmenten beschikbaar zijn heeft nu een eigen fragmentarchief. Op de video- en programmapagina kun je vanaf nu door de beschikbare fragmenten van dat programma zoeken en bladeren. Als voor een programma geen fragmenten beschikbaar zijn, dan zie je op deze pagina’s alleen de lijst met uitzendingen.

Changelog Beta 1.6

  • Notificaties via Facebook en Twitter
  • Fragmentarchief per programma
  • Titelweergave op omroep- en genrepagina
  • Voorkeursinstelling lijstweergave per paginatype
  • Voorkeursinstelling videoweergave op videopagina
  • Toon nu/avond in gidsweergave
  • Leesbare programma-redirects
Lees meer over: