Uitnodigingen voor lancering iPad Mini rondgestuurd

Zoals eigenlijk al werd verwacht heeft Apple zojuist uitnodigingen rondgestuurd voor de introductie volgende week dinsdag van de iPad Mini. Hoewel er in de uitnodiging waarvan hieronder een screenshot niet direct wordt verwezen naar de kleinere versie van het apparaat is dit vrijwel zeker vanwege de tekst 'We've got a litte more to show you'. Afgelopen weekend verschenen er nog mogelijke prijzen van het apparaat afkomstig uit het systeem van Media Markt, de goedkoopste versie zou 249 euro moeten gaan kosten. Het gaat dan om de 8GB versie met Wi-Fi, de duurste variant is er voor 649 euro.

De tekst kan overigens ook verwijzen naar een mogelijke 13-inch MacBook Pro met Retina-display die mogelijk geïntroduceerd zal gaan worden door het bedrijf. Geruchten over deze MacBook doken gisteren op al zijn er nog niet veel details over het apparaat.

Detail is overigens dat het evenement dan slechts twee dagen voor het evenement van Microsoft zal plaatsvinden. Op 25 oktober zal het bedrijf de Surface gaan presenteren.

Lees meer over: ,