Twitter verbergt standaard replies

Twitter heeft een kleine wijziging doorgevoerd betreffende de manier waarop tweets worden getoond. Het gaat in eerste instantie alleen om geverifieerde accounts zoals het account van Nascar, vanaf nu als je een dergelijk account bezoekt worden standaard alleen de tweets geplaatst door het account in beeld getoond zonder reacties. Alle berichten geplaatst die beginnen met @gebruiker worden dus standaard verborgen.

Bovenaan de timeline staat zoals hieronder in de screenshot is te zien een kleine optie om deze replies alsnog in beeld te krijgen. Het versimpelen van het profiel is erop gericht om je als gebruiker van Twitter een beter beeld te geven van de tweets die worden geplaatst zodat je weet wat je kunt verwachten als je het account gaat volgen. Het is sowieso al dat reacties alleen gezien worden door gebruikers die zowel de auteur als de @gebruiker in kwestie volgen. De wijziging zal in de komende weken worden uitgerold.

Berichten inklappen

Er is overigens nog een andere optie recent doorgevoerd. Zodra je op Twitter.com een tweet, of meerdere berichten open klapt dan komt er bovenaan in de zwarte balk, naast de knop om een bericht te plaatsen, een icoon in beeld om alle berichten weer in te klappen.

Lees meer over: