Twitter toont live sportuitslagen in zoekresultaten app voor iOS

Twitter toont live sportuitslagen in zoekresultaten app voor iOS

In een nieuw experiment van Twitter worden live sportuitslagen getoond in de zoekresultaten. Het experiment werd door gebruiker @sdkstl gespot in de mobiele app voor iOS tijdens een basketbalwedstrijd tussen de New Jersey Nets en de Denver Nuggets.

Ze voerde de zoekopdracht "Jason Collins" uit, een speler die recent een contract tekende bij de New Jersey Nets en ze zag daarna een blok in de zoekresultaten staan met het kopje Trending NBA. In het blok werd live de score van de wedstrijd getoond plus het totale aantal berichten over de wedstrijd tot dat moment, 14.800 in totaal. Onder het blok werd het account van Jason Collins getoond. Een screenshot van de zoekresultaten hieronder.

Een woordvoerder van Twitter bevestigde het experiment, With this update, if you pull down on your home timeline to refresh it and there are no new Tweets to load, you may see recommended Tweets, trending topics and suggestions for new accounts to follow. In the U.S. only, you’ll see TV, sports (like what you saw) and news events updates as well.

twitter_live_scores

Lees meer over: