Twitter stopt mogelijk met Twitter Music maar komt mogelijk met chatapplicatie

Twitter stopt mogelijk met Twitter Music maar komt mogelijk met chatapplicatie

Slechts zes maanden na introductie zou Twitter momenteel overwegen om Twitter Music weer uit de lucht te gaan halen. Het is nog niet duidelijk wanneer Twitter Music zal gaan verdwijnen maar dat dit zal gaan gebeuren weten enkele bronnen het vrijwel zeker.

Twitter Music werd in april dit jaar gelanceerd en was in eerste instantie alleen beschikbaar voor Engelstalige landen. Hoewel de app in de eerste paar dagen veel werd gedownload en er in de afgelopen maanden diverse nieuwe features werden toegevoegd werd Twitter Music niet het grote succes waar op gehoopt werd door het bedrijf. Tevens vlak na de lancering in april vertrok Kevin Thau, de man verantwoordelijk voor de bouw van de app. Twitter wilde verder nog niet reageren op het bericht over de sluiting van Twitter Music.

Chatapplicatie

Ondertussen zijn er naast het bovenstaande geruchten over de mogelijke komt van een chatapplicatie van Twitter. Twitter zou momenteel bezig zijn met de ontwikkeling van een dergelijke app waarmee gebruikers eenvoudig privéberichten naar elkaar kunnen sturen. De nieuwe berichtendienst zou dan gaan concurreren met WhatsApp, Facebook Chat en Google Hangouts, het is niet duidelijk wanneer de app zou moeten gaan verschijnen. De nieuwe chatapplicatie zou wel volledig los komen te staan van de huidige app van Twitter.

Lees meer over: ,