Twitter opent pagina met uitleg speciaal voor beginners

Twitter opent pagina met uitleg speciaal voor beginners

Twitter heeft waarschijnlijk met het oog op de beursgang een nieuwe pagina geopend waar de basics van de microblogdienst worden uitgelegd. De nieuwe pagina is gericht op nieuwe gebruikers en bevat uitleg over onder andere de reden waarom een bericht uit maximaal 140 karakters mag bestaan en door wie geplaatste berichten kunnen worden gelezen.

Verder is er uitleg over privéberichten, volgers, het zelf vinden van interessante gebruikers en een profiel. Uiteraard mogen een aantal voorbeelden niet ontbreken, er zijn vijf tweets ingevoegd waaronder een spectaculaire video van Vine en een foto geplaatst op Twitter door acteur Patrick Stewart die op de New Yorkse beurs donderdag de bel mocht luiden.

Onderaan de pagina staat dat je het beste Twitter kunt leren door een nieuw account aan te maken en te beginnen met het plaatsen van berichten. Onderaan tevens een een klein tellertje die aangeeft hoeveel nieuwe berichten er zijn geplaatst op Twitter sinds dat je de pagina opende. De nieuwe pagina van Twitter, alleen in het Engels, hier bekeken worden.

Lees meer over: