Twitter opent een nieuw experimenteel account, AchievementBird

Twitter opent een nieuw experimenteel account, AchievementBird

Twitter heeft al diverse keren testaccounts geopend om bepaalde functionaliteiten te testen. Dit begon afgelopen jaar met het account @MagicRecs. Het account @MagicRecs gaf gepersonaliseerde suggesties via persoonlijke berichten en deze feature werd later definitief doorgevoerd door het bedrijf. In oktober opende Twitter het account @Eventparrot en daarna volgde nog het account @MagicStats. Nu heeft Twitter opnieuw een experimenteel account geopend en dit is het account genaamd @AchievementBird.

Het account zit achter een slotje maar mondjesmaat worden er wel gebruikers toegelaten. Uit de korte omschrijving van @AchievementBird blijkt dat het account je als gebruiker automatisch via direct messages statistieken stuurt. Zoals in de onderstaande screenshot is te zien wordt er onder andere een korte samenvatting gegeven door AchievementBird over de laatste 24 uur met het totale aantal retweets, nieuwe volgers, mentions, etc.

Door weer direct messages terug te sturen kan er eventueel feedback worden gegeven.

twitter_achievementbird

@MagicHeadlines

Naast het account @AchievementBird is er nog een ander nieuw account ontdekt genaamd @MagicHeadlines. Het lijkt echter niet om actueel experiment van Twitter te gaan gezien het feit dat er in de korte omschrijving staat dat het account werd aangemaakt tijdens een intern #hackweek project. Ook @MagicHeadlines zit momenteel achter een slotje.

twitter_magic_headlines

Lees meer over: ,