Twitter markeert nu direct messages als gelezen in alle apps

Twitter Logo Twitter heeft een nieuwe versie van de app voor iOS uitgebracht evenals een nieuwe versie van de app voor Android. De belangrijkste toevoeging met deze update voor zowel iOS als Android heeft te maken met privéberichten, tevens is deze update van toepassing op Twitter.com, de mobiele website, Twitter voor Mac en TweetDeck.

Het zal vanaf nu namelijk zo zijn dat als je een privébericht op bijvoorbeeld een iPhone of een tablet met Android leest deze als gelezen zal worden gemarkeerd in alle officiële applicaties van Twitter inclusief Twitter.com en mobile.twitter.com, Twitter voor Mac en als laatste ook TweetDeck. Een kleine maar zeer handige toevoeging voor privéberichten.

Dan zijn er enkele verbeteringen wat betreft de zoekresultaten. Uitgebreidere zoekresultaten geven aan wanneer er nieuwe tweets zijn en geven bio en sociale context weer bij accounts. Je kunt nu ongewenste berichten rapporteren via de knop "Meer".

Specifiek voor de iOS is dat je nu eenvoudiger kunt meedoen met gesprekken dankzij een nieuwe manier van beantwoorden in de details van een tweet. Na het openen van de details staat er onderaan een veld om een reactie te plaatsen. Tevens is het makkelijker om nieuwe accounts te vinden. Voor Android geeft Twitter aan dat je bij het zoeken foto's van gebruikers kunt zien en eerder uitgevoerde zoekopdrachten kunt wissen via het menu.

Downloaden: Twitter voor iOS - Twitter voor Android.

tweet_button_details

Lees meer over: , , ,