Twitter maakt het volgen van gesprekken eenvoudiger

Twitter heeft nieuwe versies van de apps voor iOS en Android uitgebracht en tevens Twitter.com bijgewerkt om het eenvoudiger te maken om gesprekken in de timeline te kunnen volgen. Zoals hieronder in de video is te zien worden berichten die bij elkaar horen verbonden met elkaar middels een verticale lijn aan de linkerkant. Indien het gesprek bestaat uit meer dan drie berichten dan is er een link aanwezig om het gehele gesprek te bekijken inclusief van andere gebruikers die niet worden gevolgd, in dat geval komt de detailpagina van het originele bericht in beeld en kan er tevens direct eenvoudig een reactie geplaatst worden. Daarnaast maakt Twitter het eenvoudig om een gesprek te delen via e-mail waarbij het niet uitmaakt of geadresseerden actief zijn op Twitter of niet.

In de apps voor iOS en Android kan een individueel bericht worden gedeeld per e-mail, in de app voor Android kan een bericht ook gedeeld worden middels een direct message.

Aanvullend op het bovenstaande kunnen zoals eerder al aangekondigd werd nu individuele tweets gerapporteerd worden aan Twitter. Deze mogelijkheid was overigens al beschikbaar in de app voor iOS. De feature zal geleidelijk worden uitgerold naar alle gebruikers van Twitter. Twitter voor iOS download je hier en de app voor Android hier.

Lees meer over: , ,