Twitter lanceert samen met Vizify #FollowMe om video’s te maken

vizify_logo Twitter heeft in samenwerking met Vizify de nieuwe tool #FollowMe gelanceerd. Vizify is een platform waar je allerlei sociale netwerken zoals Twitter, Instagram, Facebook en LinkedIn aan kunt koppelen om een persoonlijk grafisch profiel te creëren.

De nieuwe tool die is gemaakt in samenwerking met Twitter geeft je als gebruiker van de microblogdienst de mogelijkheid om makkelijk een video te maken met je populairste berichten, foto's en video's van Vine. Daarnaast toont de video wanneer je de meeste berichten plaatst op een dag en met welke volgers je het meeste contact hebt, dit alles met een muziekje op de achtergrond. Om je eigen video te maken ga je naar vizify.com/twitter-video, log hier dan vervolgens in met je eigen gegevens van Twitter.

Nadat je toestemming hebt gegeven aan de tool om je account te bekijken zal de video binnen enkele minuten worden gemaakt. Nadat de video is afgerond kan deze nog bewerkt worden, zo kun je bepaalde scenes verwijderen en de muziek aanpassen. Tevens hier de optie om de video te delen vrijwel alle bekende sociale netwerken. Een voorbeeld zie je hieronder van actrice Amber Patrice Riley, bekend van de serie Glee.

Lees meer over: