Twitter heeft weergave ingevoegde foto’s op websites aangepast

Twitter heeft weergave ingevoegde foto’s op websites aangepast

Twitter heeft recent de weergave van ingevoegde berichten op websites aangepast. Het gaat dan specifiek om foto's die zijn ingevoegd op een website die nu groter worden getoond. Hieronder zie je een voorbeeld. Het gaat om een bericht geplaatst op Twitter door de Canadese astronaut Chris Hadfield die in het Internationale Ruimtestation verbleef van 13 maart tot en met 13 mei. Te zien is dat de foto over de volledige breedte wordt geplaatst boven de informatie over de gebruiker en het bijbehorende bericht. Voorheen was het zo dat een foto onder de gegevens, het bericht en de datum van plaatsing werd geplaatst.

Met de nieuwe weergave worden foto's zo dus meer op de voorgrond geplaatst, het maakt niet uit of een foto staand of liggend is. Het klikken op een foto brengt je automatisch naar de detailpagina van het bericht waar ook alle reacties op het bericht worden getoond.

Het invoegen van een bericht van Twitter op een website kan door naar het betreffende bericht op Twitter.com te gaan en onder de knop 'More' te kiezen voor Embed Tweet. Er zal dan een popup in beeld verschijnen met de juiste code om te plaatsen op een website.

Lees meer over: