Twitter heeft genoeg geld

Facebook ging eerder dit jaar naar de beurs maar dit is iets wat niet snel zal gaan gebeuren met Twitter zo heeft Dick Costolo, CEO van de microblogdienst laten weten in een interview met The Los Angeles Times. Hij ontkende alle geruchten over een mogelijke beursgang en gaf verder aan dat Twitter momenteel meer dan genoeg geld heeft staan op de bank, hij wilde echter niet zeggen of de dienst winstgevend is of niet. Momenteel heeft de microblogdienst enkele duizenden adverteerders en de verwachting is dat dit enkele tienduizenden adverteerders tegen het einde van het jaar zullen zijn.

"We are going to remain private as long as we want," "I like being private for all sorts of reasons. It allows us to think about the business and the way we want to grow it in the small boardroom as opposed to being beholden to a particular way of growing the business, such as quarter to quarter." aldus Dick Costolo.

De CEO gaf in het interview aan dat de plannen die er momenteel liggen zijn gericht op snelheid en het verbeteren van de dienst en dan met name de Connect en Discover features. Ook zei hij blij te zijn dat de dagen van de bekende walvis (Fail Whale) voorbij zijn. Afgelopen maand vond er nog een grote storing plaats, de eerste sinds oktober vorig jaar. De CEO was hier niet erg blij uiteraard maar zegt dat het ging om een incident.

Lees meer over: