Twitter geeft nieuwe adverteerders 100 dollar cadeau

Twitter is gestart met een nieuwe actie om adverteerders te werven voor de microblogdienst. In totaal stelt het bedrijf 1 miljoen dollar aan credits beschikbaar om geïnteresseerde kleine bedrijven op weg te helpen met het adverteren op Twitter.

Bedrijven kunnen zich aanmelden voor 14 december en krijgen dan maximaal 100 dollar aan credits cadeau om te gebruiken voor het plaatsen van Promoted Tweets of het promoten van accounts. Alleen de eerste 10.000 bedrijven die zich aanmelden komen in aanmerking, vereiste is wel dat een bedrijf gevestigd is in de Verenigde Staten en actief is op Twitter met minimaal 20 volgers. Ook is het vereist dat een profiel volledig is ingevuld.

Inmiddels zouden al enkele duizenden bedrijven gebruikmaken van het self service platform. Afgelopen maand gaf Twitter ook al 100 dollar cadeau aan diverse gebruikers van de microblogdienst. Diverse gebruikers kregen een mail van Twitter en konden op ads.twitter.com hun creditcard gegevens achterlaten, na het invoeren van de gegevens kregen ze de beschikking over deze 100 dollar om het advertentieplatform te proberen.

Lees meer over: