Twitter experimenteert met nieuwe layout voor zoekresultaten

Twitter experimenteert met nieuwe layout voor zoekresultaten

Twitter experimenteert momenteel met een volledig nieuwe layout voor de pagina met zoekresultaten, diverse gebruikers van Twitter.com hebben de nieuwe layout gespot. Vergeleken met de oude layout is het nieuwe design een stuk simpeler en overzichtelijker.

De ingevoerde zoektermen worden in een gekleurde balk bovenaan de pagina getoond en direct eronder staan de filteropties als tabbladen die in de huidige layout nog aan de linkerkant staan. De kleur van de balk hangt af van de kleuren die je zelf hebt ingesteld voor je eigen profiel. Standaard staan hier de tabbladen, Top, Live (dit heet nu nog All), Accounts en Video's in beeld. Onder de laatste knop More Options staan aanvullende filters, de mogelijkheid om de zoekopdracht op te slaan, een optie om de zoekopdracht in te voegen op een website en een knop om de pagina met de geavanceerde zoekopties te openen.

Het is niet duidelijk of en wanneer de nieuwe layout voor de pagina met zoekresultaten definitief zal worden doorgevoerd. Hieronder zie je twee screenshots van de nieuwe layout.

twitter_zoekresultaten_1

twitter_zoekresultaten_2

Lees meer over: ,