Twitter Directory (of People, of Who to Follow)

Twitter heeft een nieuwe sectie op de website beschikbaar gemaakt helemaal gericht op het vinden van andere Twitteraars om te volgen. Het kan goed zijn dat de link naar dit gedeelte nog niet in de navigatie staat maar het kan al wel bekeken en getest worden door te gaan naar twitter.com/who_to_follow.

Aan de linkerkant worden suggesties getoond en een zoekveld om andere gebruikers te vinden en aan de rechterkant staan degene die je recent hebt gevolgd en profielen die je recent hebt bekeken. Verder is er een functie om te zoeken op basis van interesses en een mogelijkheid om vrienden te zoeken die op Twitter zitten met behulp van services waar je zelf gebruikt van maakt zoals Gmail, LinkedIn en Messenger.

Twitter heeft nog niet besloten hoe dit gedeelte moet gaan heten. Sommige gebruikers zien een link genaamd 'Directory' staan in het menu bovenaan de website maar ook zijn er gebruikers die hier 'Find People' en 'Who to Follow' zien staan. Het nieuwe gedeelte is alleen beschikbaar in de nieuwe versie van Twitter.

Lees meer over: