TweetDeck komt met Deck.ly – Langere tweets plaatsen

TweetDeck heeft bekend gemaakt dat er een nieuw product aan zit te komen genaamd Deck.ly, een feature waarmee gebruikers Tweets kunnen plaatsen die langer zijn de maximaal toegestane 140 karakters. Iain Dodsworth, oprichter van TweetDeck geeft aan dan dit iets is waar gebruikers al geruime tijd om vragen.

Op dit moment is er een limiet van maar liefst 500.000 karakters maar deze limiet zal worden verwijderd, je kunt straks dus uitgebreide verhalen gaan plaatsen op Twitter :-).

Maak je gebruik van de desktop applicatie, TweetDeck voor Google Chrome of de mobiele applicatie dan is het straks mogelijk om direct binnen de applicatie deze langere berichten te lezen. Gebruik je een andere applicatie dan zijn deze berichten hier te lezen. Er zal tevens een Deck.ly homepage komen met een zoekfunctie om de langere tweets die door TweetDeck opgeslagen worden te doorzoeken.

Het idee op zich is niet nieuw en er bestaan al langer applicaties die het mogelijk maken om langere berichten te plaatsen op Twitter zoals bijvoorbeeld 1400chars en TwitLonger.

Wordt naar verwachting aanstaande maandag vervolgd.

Lees meer over: ,