Tweede beta Windows Live Essentials

Zojuist heeft Microsoft de tweede beta beschikbaar gemaakt van Windows Live Essentials en daarmee is dus ook de tweede beta van Windows Live Messenger beschikbaar gekomen en verder verbeterde versies van Live Movie Maker, Photo Gallery en Live Mail. De eerste beta kwam eind juni uit. Enkele nieuwe functies zijn doorgevoerd, diverse bugs zijn opgelost en er zijn nieuwe iconen te zien.

Wat betreft Messenger gaan diverse zaken waaronder het aanmelden sneller en Facebook Chat is toegevoegd. Omdat meer dan de helft van alle Messenger gebruikers ook gebruik maakt van Facebook heeft Microsoft een koppeling gemaakt tussen Live Messenger en Facebook Chat. In eerste instantie alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Brazilië, Duitsland en Rusland. Andere landen volgen later.

Om de tweede beta te downloaden kun je op de officiële website terecht of gebruik maken van de onderstaande links. Het is niet bekend of er nog een volgende beta gaat volgen, het is in ieder geval de verwachting dat de definitieve versie komende herfst uit zal komen.

Update

Links naar de downloads toegevoegd. Via Mastaline met dank aan @burddie.