Tumblr laat je tegen betaling berichten vastprikken

Tumblr heeft een nieuwe toevoeging doorgevoerd waarmee je als gebruiker tegen betaling een bericht bovenaan kunt vastprikken op het dashboard van volgers. Zodra je ervoor kiest om een bericht op deze manier meer aandacht te geven dan kost dat 5 dollar.

Voor dit bedrag blijft een bericht in principe 24 uur bovenaan het dashboard staan van volgers maar volgers kunnen er op elk moment voor kiezen om het bericht los te koppelen. Het kunnen vastprikken is een aanvulling op de al bestaande mogelijkheid om tegen betaling een bericht te voorzien van een aanvullend labeltje. Dit is een andere manier om een bericht te promoten en dit kost 2 dollar per bericht. Betalen kan middels creditcard of via PayPal. In de toekomst zullen deze mogelijkheden ook naar mobiel gaan komen.

Op dit moment bevat Facebook vergelijkbare opties. Op een Timeline van een pagina kan een bericht voor een periode van 7 dagen bovenaan worden vastgezet en tegen betaling is het mogelijk om als eigenaar van een pagina een nieuw bericht extra te promoten.

Lees meer over: