Trending Topics Twitter uitgebreid met 70 nieuwe locaties

Sinds vorig jaar november is het mogelijk om op Twitter de trending topics in onder andere Nederland te bekijken, op dat moment werden er 13 nieuwe landen en 6 nieuwe steden toegevoegd. Het bekijken van lokale trends is nu nog verder uitgebreid nu de microblogdienst 70 nieuwe locaties heeft toegevoegd.

Het gaat hier opnieuw om een aantal landen plus een reeks steden waarmee het totale aantal beschikbare locaties meer dan 100 is. Tussen de nieuwe locaties zit nu ook de eerste Nederlandse stad en dit is onze eigen hoofdstad en dus kun je bekijken wat er specifiek¬†op dit moment speelt in Amsterdam. Andere nieuwe steden zijn bijvoorbeeld Johannesburg, Jakarta en Kuala Lumpur. Tussen de nieuwe landen die zijn toegevoegd vind je onder andere Zuid-Afrika, Japan, Maleisi√ę en Zweden.

Het overschakelen naar een stad of land kan door in te loggen op Twitter.com en in de rechterbalk, onder Trending te klikken op de link 'Change'. Er komt dan een venster tevoorschijn met een overzicht van alle beschikbare steden en landen.

Lees meer over: