Tover je iPhone 4 of 4S om tot een iPhone 5… sort of

Speciaal voor degene die niet het plan hebben om de iPhone 5 aan te gaan schaffen en voor degene die niet meer kunnen wachten op de komst van het nieuwe model in Nederland in oktober is er een manier om je huidige iPhone 4 of iPhone 4S min of meer simpel om te toveren naar een iPhone 5. Het gaat om de iPhone 5 Conversion Mod Kit, een achterkantje net zo groot als de achterkant van de iPhone 4 en iPhone 4S. Op deze manier geef je een iPhone een iPhone 5-tintje en dat voor het bedrag van 30 dollar.

"This mod kit converts your iPhone 4 /4S to look just like the iPhone 5! (assuming that the iPhone 5 leaks are real…) ! When we first saw the leaked iPhone 5 photo from various tech sites, we were all anxious to try out! We thought that the easiest and fastest way out is to convert our iPhone 4 / 4S to look just like iPhone 5" aldus de omschrijving op de site.

Bij de bestelling krijg je een schroevendraaier zodat je zelf je iPhone kunt gaan verbouwen. Let op dat de levertijd 5 tot 20 dagen bedraagt afhankelijk van bezorgdienst.

Lees meer over: ,