Tour de France live online volgen met livestream NOS

Tour de France live online volgen met livestream NOS

Zojuist is om 14:00 uur de Tour de France gestart in Utrecht, renner Daniel Teklehaimanot van MTN-Qhubeka mocht het spits afbijten in de eerste etappe. Net als voorgaande jaren kun je de Ronde van Frankrijk de komende drie weken live volgen op Nederland 1 maar ook weer op internet. Door te gaan naar nos.nl/tour/live kan de livestream bekeken worden.

Op de website kun je niet alleen de live-uitzendingen volgen maar tevens vind je hier al het laatste nieuws over de Tour de France, klassementen, een liveblog, informatie over alle etappes en video's. Ook kan er informatie worden bekeken over alle deelnemende ploegen, door op een ploeg te klikken komen alle renners van de ploeg in beeld, met bij iedere renner een foto, het geboorteland, de geboortedatum, lengte en als laatste het gewicht.

Om de Tour de France te volgen middels een mobiele applicatie kun je terecht op nos.nl/app. Er zijn mobiele applicaties beschikbaar voor iOS, Android, Windows Phone en BlackBerry. De officiele app van de Tour voor iOS download je hier, de app voor Android is hier te vinden. In de app het laatste nieuws, foto's, video's en behind-the-scenes content.

Lees meer over: ,