The Short Cutts: De antwoorden uit de video’s van Matt Cutts

the_short_cutts_logoWellicht ken je de video's die hoofd webspam bij Google Matt Cutts inmiddels al enkele jaren online plaatst. Matt Cutts begon in 2009 met het op deze manier beantwoorden van vragen van webmasters wereldwijd gerelateerd aan de zoekmachine, het zijn allemaal vrij korte video's van maximaal een aantal minuten die gaan over een groot aantal verschillende onderwerpen. Soms worden er ook grappige video's geplaatst zoals deze waarin Matt Cutts een dinosaurus na aan het doen is. Met regelmaat worden er video's gemaakt en deze zijn allemaal op het Webmasters kanaal op YouTube te bekijken.

Heb je echter niet altijd tijd om al deze video's te bekijken of wil je een keertje iets snel terugzoeken dan is er een oplossing in de vorm van de website The Short Cutts. De makers van de website hebben elke video van Matt Cutts bekeken en telkens de conclusie opgeschreven. Zodoende zie je op de website een overzicht van alle video's met eronder telkens de vraag en het korte antwoord. Er is een zoekfunctie en er kan eenvoudig gefilterd worden op diverse categorie├źn. Al met al een grappig idee maar zeker ook handig.

Since early 2009 Google's Matt Cutts has recorded a superhuman number of videos to help struggling site owners understand their site in search. While the videos are great, sometimes the guy just needs to get to the point. With that in mind we've done the hard work and watched every Matt Cutts video to pull out simple, concise versions of his answers: The Short Cutts! aldus de korte introductie op de homepage van de website.

the_short_cutts

Lees meer over: , , ,