Testers Google Glass krijgen mogelijkheid om vrienden uit de nodigen

Google wil het aantal testers van de nieuwe bril gaan uitbreiden. Het bedrijf heeft aangekondigd dat alle alle bestaande gebruikers binnenkort de mogelijkheid zullen gaan krijgen om drie vrienden uit te nodigen om deel te gaan nemen aan het programma. Degene die uitgenodigd worden kunnen online een exemplaar bestellen waarna deze thuis, op kantoor of op een andere gewenste locatie zal worden afgeleverd, er moet echter wel gewoon 1500 dollar worden overgemaakt voor de bril. Google geeft aan dat hoe meer mensen de bril testen hoe meer feedback er binnen zal komen wat weer zal zorgen voor een betere bril. Het is de verwachting dat de bril volgend jaar op de markt zal komen.

Verder heeft Google aangekondigd dat testers van de bril tegen het einde van dit jaar hun exemplaar mogen inruilen voor een nieuw exemplaar. "At the same time, we’ve been making the hardware better, too. We want to say “thank you” for all the amazing feedback we’ve been getting, so later this year, all Explorers will have a one-time option to swap out their existing Glass for a new one. This hardware update will allow your Glass to work with future lines of shades and prescription frames, and we’ll also include a mono earbud." aldus de aankondiging van het bedrijf. Iedere tester die een bril van Google heeft aangeschaft voor 28 oktober dit jaar komt in aanmerking voor de ruil. Testers krijgen zestig dagen na het starten van het omruilprogramma de kans om hun exemplaar om te ruilen.

San Francisco

Naast het bovenstaande is er nog een ander bijzonder gerucht omtrent Google Glass. In San Francisco is een schip ontdekt die volgens een lokale nieuwswebsite wel eens gebruikt zou kunnen gaan worden voor de promotie van Google Glass volgend jaar. Er zijn daarnaast echter berichten dat het om een drijvend datacentrum zou gaan. Google is niet vies van bijzondere projecten dus het zou wat dat betreft best om Google Glass kunnen gaan. Het is nog even afwachten wat er precies zal gaan gebeuren, het bedrijf zou op dit moment nog bezig zijn met het krijgen van vergunningen. Duidelijk is in ieder geval dat Google zal moeten bewijzen dat het om iets gaat wat niet op land gebouwd kan worden.

google_schip

Lees meer over: ,