Tatoeage 152 Facebookvrienden is Hoax

Vandaag kwamen er ineens berichten van zowel Nederlandse als een hoop buitenlandse websites over een Nederlandse vrouw die in Rotterdam op haar arm een tatoeage had laten zetten van haar 152 beste vrienden op Facebook. Het verhaal deed eigenlijk direct al denken aan een publiciteitsstunt en dit blijkt nu ook zo te zijn. De vrouw zou volgens de omschrijving onder de video er lang over hebben nagedacht voordat ze deze tatoeage liet zetten. Uiteraard had ze toestemming gevraagd aan alle 152 betrokken vrienden :-).

Hetgeen wat echter te zien is in de video is een zogenoemde try out-tattoo die gewoon weer afwasbaar is. Dit werkt zeg maar als een soort plakplaatje om zodoende te bekijken hoe een tatoeage gaat worden en om er vast aan te wennen voordat deze definitief wordt aangebracht. Dex Moelker van Tattoo Dex is een aantal uur bezig geweest om dit allemaal te realiseren op de arm van de vrouw en dus niet dertig uur zoals werd aangegeven.

De tatoeage zorgde al met al voor een hoop reacties en bereikte zelfs CNN. Een veelgestelde vraag was uiteraard wat de vrouw zou doen als ze een vriend zou kwijtraken.

Lees meer over: ,