Surface RT van Microsoft in Nederland

Sinds gisteren is de Surface RT van Microsoft dan ook te koop in Nederland evenals in 12 andere landen waaronder België, Italië en Spanje. De tablet was al enkele maanden beschikbaar in andere landen waaronder de Verenigde Staten, Canada en Frankrijk.

De tablet van Microsoft kan uiteraard aangeschaft worden in de online webwinkel van het bedrijf (microsoftstore.com) maar ook kun je terecht bij Mediamarkt, Saturn, Dixons en MyCom. De Surface RT is er vanaf 486 euro en je hebt dan het 32 GB model. Met een Touch Cover, een magnetisch hoesje dat als toetsenbord dient kost dit model 586 euro. Het 64 GB model kost 586 euro, met hoesje is de prijs 686 euro. Een Touch Cover later los aanschaffen kan eventueel ook maar is iets duurder, het hoesje kost dan 119 euro. Bij de Surface RT wordt Office voor Thuisgebruik en Studenten 2013 RT gratis meegeleverd.

Speciaal voor de introductie van de tablet heeft Microsoft in Amsterdam een tijdelijke winkel geopend waar je naar toe kunt gaan om de tablet uit te proberen. In de winkel tevens Windows Phone, Office en Xbox plus apparaten van partners. De brandstore is de komende drie weken nog te vinden in de Kalverstraat waarvan enkele foto's hieronder.

Lees meer over: ,