Surface Pro vanaf 809 euro bij Duitse webwinkel

Sinds 26 oktober is de nieuwe tablet van Microsoft te koop in een beperkt aantal landen waaronder in Frankrijk en Duitsland. Het gaat om de Surface RT voorzien van Windows RT, feitelijk een uitgeklede versie van Windows 8. De tablet is in Duitsland verkrijgbaar voor een prijs van 479 euro, dit is de 32 GB versie zonder Touch Cover.

Over een aantal maanden zal Microsoft nog gaan komen met de Surface Pro, een versie van de tablet met betere specificaties en een volledige versie van Windows 8. Hoewel nog niet duidelijk is wanneer Microsoft deze tablet zal gaan uitbrengen en wat dit model zal gaan kosten heeft de Duitse website Notebook.de alvast de tablet op de website gezet.

In eerste instantie was op de website te zien dat de Surface Pro leverbaar was binnen drie tot vier weken maar inmiddels is dit aangepast door de webshop en is er geen verwachte levertijd meer te zien. Wel is de prijs nog te zien en bij de Duitse webwinkel moet de tablet met 128 GB 909 euro kosten, de 64 GB is er voor 809 euro. De Surface RT is er niet met 128 GB maar wel met 64 GB en deze kost in Duitsland 679 euro inclusief Touch Cover.

Wat betreft de prijzen voor de Surface RT kondigde het bedrijf dit pas enkele dagen voor de officiƫle introductie aan, dus het is nog even afwachten tot de officiƫle prijzen duidelijk zijn.

Xbox Surface

Ondertussen is er ook nog een gerucht dat Microsoft bezig is met de ontwikkeling van een tablet specifiek gericht op gamers. Het zou gaan om een tablet met de naam genaamd Xbox Surface en een 7 inch scherm met een resolutie van 1280x720 pixels. Tevens zou het apparaat zijn voorzien van een aangepaste versie van Windows 8 ook gericht op games. Microsoft wilde niet reageren op het bericht over een mogelijke Xbox Surface.

Lees meer over: ,