Studio Q-Music bezoeken met Google Street View

Studio Q-Music bezoeken met Google Street View

Altijd al graag eens een radiostation willen bezoeken dan kan dit nu met Google Street View. Radiozender Q-Music heeft de primeur om als eerste radiostation in Nederland toegevoegd te zijn aan de kaartendienst van Google. Marketingdirecteur Robert Bernink geeft aan vaak de vraag te krijgen van luisteraars of ze eens een bezoekje mogen brengen aan de radiostudio's maar dit is doorgaans niet mogelijk. Dankzij de komst van Google Bedrijfsfoto's in Nederland begin mei 2012 kunnen speciale locaties veel eenvoudiger en sneller worden toegevoegd aan Google Street View waaronder dus de studio van Q-Music.

Naast de studio is ook de kantine gefotografeerd en ook diverse kantoren van het radiostation kunnen bezocht worden. Detail is overigens dat het gezicht van DJ Wouter van der Goes die uitzending had op het moment dat de foto's voor Street View werden genomen wazig is gemaakt, dit is ook van toepassing op alle andere medewerkers.

Zelf even digitaal rondlopen in de studio van Q-Music in Amsterdam kan door op deze link te klikken, uiteindelijk is het natuurlijk nog wel steeds leuker om een keer echt een bezoekje te brengen aan de studio. Overigens heeft Q-Music in tegenstelling tot andere bekende stations zoals 538 en 3FM geen webcam om live mee te kijken met de uitzending.