Street View: Meisje op straat zorgt voor commotie in Worcester

Street View zorgt nog wel eens voor bijzondere verhalen zoals bijvoorbeeld recent de hype rondom een man met een paardenkop. Afgelopen week was het opnieuw zover maar nu in Engeland. Wie naar de Middle Road in Worcester gaat ziet daar een meisje op de grond liggen met haar schoenen er naast. Buurtbewoners die de foto's van hun straat aan het bekijken waren zagen het meisje liggen en belde verschrikt Google op omdat ze dachten dat het meisje iets vreselijks was overkomen. Gelukkig was dit niet het geval en blijkt het meisje nog springlevend te zijn.

De 10-jarige Azura Beebeejaun was aan het spelen met een vriendje en ze kwam ten val. Ze dacht dat het wel grappig was om te spelen alsof ze dood was niet wetende dat op dat moment de Street View auto van Google langs kwam rijden met als gevolg dat de afbeelding dus online beschikbaar kwam. De moeder van het meisje liet weten dat ze het wel grappig vond dat de foto voor zoveel ophef had gezorgd bij haar buren.

"I understand how some people might have thought the picture looked like a dead body. A couple of people on the road have mentioned to me a few weeks ago that they had seen a picture of a girl lying on the floor on our street. I assumed it was my daughter because she is always playing around on the pavement outside. But I never really thought one picture would cause such a commotion." aldus de moeder.

Het meisje zelf vond het verhaal ook wel grappig en kan niet wachten om het op school te vertellen. De beelden zijn in ieder geval nog steeds beschikbaar.