Street View beelden spoortraject Zwitserland, Polen en Thailand

Google plaatste vorige week donderdag Street View bijzondere beelden online van het Amazoneregenwoud in Brazilië. Om deze foto's te kunnen maken werd er vorig jaar augustus speciaal een Trike op een boot gezet. Nu was het al vrij creatief om op deze manier foto's te gaan maken maar misschien nog bijzonderder was dat in oktober vorig jaar Google de fiets met camera op een trein plaatste om op deze manier het spoortraject Albula / Bernina in Zwitserland te fotograferen. De beelden die toen zijn gemaakt door Google zijn inmiddels ook online geplaatst. Dus na het ritje met de boot afgelopen week kun je nu de trein nemen in Zwitserland, open deze link om direct de beelden te bekijken.

Polen en Thailand

Verder zijn nu ook de landen Polen en Thailand te bekijken vanaf straatniveau. Ben je van plan om straks voor het Europees Kampioenschap voetbal naar Polen te reizen dan kun je het land nu alvast gaan verkennen, denk bijvoorbeeld aan de steden Warschau en Krakau.

In Thailand kan onder andere Bangkok worden bezocht. Toen Google begon in september met het fotograferen van het land was dit net het moment waarop het land werd geteisterd door overstromingen. Inmiddels is de Street View Trike in Thailand gearriveerd om aanvullende foto's te maken van de plekken waar de Street View auto niet kon komen.