Steve Wozniak wil voorlopig geen iPad Air

Steve Wozniak wil voorlopig geen iPad Air

Steve Wozniak, de medeoprichter van Apple, heeft gezegd dat hij geen iPad Air wil hebben, hij heeft zelfs zijn vrouw speciaal een mailtje gestuurd om dit te melden.

Tijdens een presentatie op Apps World in Londen zei hij dat de nieuwe iPad die afgelopen dinsdag werd gepresenteerd door Apple weliswaar dunner is maar hij zelf graag meer opslagruimte wil. Omdat Wozniak thuis in Los Gatos geen breedband internetverbinding heeft, iets wat op zich al vrij bijzonder is, neemt hij al zijn persoonlijke media mee op zijn iPad. Hij had dan ook gehoopt dat Apple een 256GB versie van de iPad zou presenteren.

Hij stuurde zelfs direct al na de aankondiging een mailtje naar zijn vrouw om haar te vertellen dat ze geen iPad Air hoefde te kopen om hem cadeau te geven. Op dit moment is de maximale opslagruimte op een iPad Air 128GB, niet genoeg dus voor Steve Wozniak.

Dat Wozniak geen breedband internetverbinding thuis heeft zou overigens simpelweg komen door het feit dat hij de verbinding hier niet zou kunnen krijgen. De internetverbinding die hij momenteel heeft is niet erg snel, het bestellen van een film en deze direct kijken is bijvoorbeeld niet mogelijk. In september gaf Steve Wozniak nog aan in een interview dat hij graag Australiƫr zou willen worden mede omdat de regering de doelstelling heeft om voor 2021 heel het land aan te sluiten op breedband internet.

Lees meer over: ,