Spelers Oranje Twitteren weer, #Museumplein trending topic

Toen het WK in Zuid-Afrika begon kreeg het gehele Nederlands Elftal een Twitterverbod. Gregory van der Wiel kondigde toen aan "We are not allowed to tweet anymore.. So I end it now, speak to you after the world cup, sorry". Dat was op dat moment toch jammer omdat een aantal spelers in de aanloop van het WK iedereen op de hoogte hielde met met korte berichten en video's.

Ryan Babel, Eljero Elia en Gregory van der Wiel zijn de meest fervente twitteraars in de huidige selectie van Oranje en zij hebben het Twitteren nu ook weer opgepakt. Elia maakte bekend dat er officieel toestemming was gegeven door Cees Jansma, "Cees Jansma gave us officially the permission to tweet again ... Holla".

Dat leverde vandaag een hoop enthousiaste berichten op tijdens de huldiging evenals een aantal mooie foto's van onder andere de helikoptervlucht. Volgens Oranjetrends.nl was vandaag Gregory van der Wiel degene waarover het meest werd getwitterd.

Wat betreft de trending topics dook vandaag na eerder 'hup holland hup' ineens het Museumplein op. Dit uiteraard omdat het een grootst feest was in Amsterdam onder leiding van Edwin Evers met als afsluiting een optreden van Armin van Buuren.

De Twitter accounts hieronder evenals een aantal foto's.

Lees meer over: ,