Snaps nogmaals te bekijken na update Snapchat

Snaps nogmaals te bekijken na update Snapchat

Dankzij de laatste update voor Snapchat krijg je als gebruiker de mogelijkheid om ontvangen foto's en video's nogmaals te bekijken. De kracht van de populaire chatdienst is dat juist ontvangen foto's en video's slechts eenmalig een beperkte tijd bekeken kunnen worden maar met de laatste update krijg je een tweede kans om een snap te checken.

In de instellingen van de app is een optie Opnieuw afspelen toegevoegd die wel standaard is uitgeschakeld. Na het inschakelen van de nieuwe optie mag je eenmalig de meest recent ontvangen foto of video nogmaals bekijken. Dit opnieuw bekijken mag dan weer maximaal één keer gedaan worden binnen een periode van 24 uur. De optie is te vinden door naar de instellingen te gaan en daarna te kiezen onder de kop 'Extra diensten' voor Beheren.

Met de laatste update heeft Snapchat verder Smart Filters toegevoegd waarmee informatie aan een foto kan worden toegevoegd zoals de huidige tijd of de huidige temperatuur afkomstig van The Weather Channel. Daarnaast zijn er een aantal filters voor de foto's toegevoegd is er een optie toegevoegd om het scherm van het toestel te gebruiken als flitser, handig voor bijvoorbeeld Selfies. Ook deze nieuwe features zijn net als de feature om een snap opnieuw af te spelen te vinden onder de instellingen onder Extra diensten.

Alle nieuwe features zijn toegevoegd aan zowel de app voor Android als voor iOS.

snapchat_settings_replay

Lees meer over: , ,