Snapchat slaat opnieuw bod van Facebook af

Snapchat slaat opnieuw bod van Facebook af

Eind vorige maand wist The Wallstreet Journal te melden op basis van een aantal anonieme bronnen dat Facebook had geprobeerd om Snapchat over te nemen voor een bedrag van 1 miljard dollar, hetzelfde bedrag dat Facebook betaalde voor Instagram.

Nu komt er een nieuw bericht van The Wallstreet Journal, volgens diverse bronnen zou Facebook recent opnieuw een bod hebben uitgebracht op de chatdienst. Dit keer zou het gaan om een bod van maar liefst 3 miljard dollar maar ook dit bod zou zijn afgewezen door de 23-jarige oprichter en CEO van Snapchat Evan Spiegel. Spiegel zou niet eerder een bod willen overwegen dan begin volgend jaar omdat hij verwacht dat de chatdienst dan nog meer gebruikers zal hebben en zodoende dus ook nog meer zal gaan opbrengen.

Snapchat is een populaire chatdienst waarmee tijdelijke berichten naar andere gebruikers verzonden kunnen worden. In september dit jaar werden er meer dan 350 miljoen berichten verzonden door alle gebruikers van de chatdienst. Eind vorig jaar introduceerde Facebook een eigen app genaamd Poke om tijdelijke berichten mee te kunnen sturen naar andere gebruikers van het sociale netwerk. Snapchat wilde verder niet reageren op de geruchten.

Lees meer over: , ,