Skype voor Windows 8 nu ook met videoberichten

Eerder deze week kondigde Microsoft een eerste preview aan van de integratie van Skype in maildienst Outlook.com. Deze preview is op dit moment alleen beschikbaar voor gebruikers in het Verenigd Koninkrijk en in de komende weken krijgen ook alle gebruikers van Outlook.com in de Verenigde Staten en Duitsland de beschikking over de preview.

Ook eerder deze week kondigde Skype een nieuwe bètaversie van het programma voor Windows aan. In deze nieuwe bèta is de mogelijkheid om videoberichten op te nemen en te kunnen sturen naar andere gebruikers, een feature die eerder dit jaar al aan Skype voor Mac, Skype voor Android en Skype voor iOS werd toegevoegd. Skype liet met de introductie van de beta voor Windows weten dat Skype voor Windows 8 binnenkort deze nieuwe feature ook zou gaan krijgen en nu een aantal dagen later is dat moment al gearriveerd.

De update van de applicatie voor de Metro-interface is nu beschikbaar in de Windows Store. Na het installeren kun je eenvoudig een videobericht opnemen en versturen naar een contactpersoon. De betreffende contactpersoon ziet mits online direct het opgenomen videobericht, anders zal het bericht worden afgeleverd zodra diegene weer online komt.

skype_windows_8_videoberichten_1

skype_windows_8_videoberichten_2

Lees meer over: ,