Skype voor iOS 120 miljoen keer gedownload

Skype bracht gisteren nieuwe versies uit van de applicatie voor iPhone en de applicatie voor de iPad, met versie 4.2 is er onder andere ondersteuning voor het inloggen met een Microsoft account toegevoegd en kunnen berichten worden bewerkt.

Omdat de verkoop van smartphones en tablets dit jaar wereldwijd naar verwachting uit zal gaan komen op 821 miljoen exemplaren en volgend jaar op 1,2 miljard neemt de populariteit van Skype op deze apparaten sterk toe. Met name op de iPhone en de iPad doet Skype het erg goed en inmiddels zijn de twee applicaties nu 120 miljoen keer gedownload. Met name de feature om foto's te delen is erg populair, in totaal werden er ruim 20 miljoen foto's gedeeld in de eerste maanden na de introductie van de applicaties.

Elke maand gebruikt een op de drie eigenaren van een iPhone en iPad het programma en uit een onderzoek van Distimo blijkt dat Skype een van de populairste gratis applicaties voor de iPhone allertijden is. Skype downloaden kan via de volgende links: iPhone / iPad.

Lees meer over: , , ,