Skype 6 uitgebracht voor Windows en Mac

Skype heeft een nieuwe versie uitgebracht voor zowel Windows als Mac, het gaat om Skype versie 6.0 die nu gedownload kan worden. In de nieuwe versie onder andere de mogelijkheid om in te loggen met een Microsoft account of een account van Facebook.

Het kunnen inloggen met een Microsoft of Facebook account was al te zien in de bètaversie die vorige maand werd uitgebracht. Op deze manier kan Skype nu worden gekoppeld met Windows Live Messenger waardoor het niet noodzakelijk meer is om Messenger apart te openen. Een ander voordeel is dat nieuwe gebruikers geen account hoeven aan te maken maar dus een account van Microsoft of Facebook kunnen gebruiken.

De nieuwe versie is verder voorzien van een ververst uiterlijk en er wordt niet langer getoond hoeveel gebruikers er in totaal wereldwijd online zijn. Als laatste worden eerder gebruikte profielfoto's opgeslagen zodat deze eenvoudig weer ingesteld kunnen worden.

Skype werkt momenteel nog aan een feature waardoor het ook mogelijk wordt om te bellen met gebruikers van Live Messenger, deze feature volgt in de komende weken.

Overigens is sinds gisteravond Skype voor Windows 8 ook beschikbaar.

Lees meer over: , , ,