Siri uit beta

Siri uit beta

Het is alweer twee jaar geleden dat Apple de persoonlijke assistent Siri introduceerde, nu twee jaar later is officieel het labeltje betá stilletjes komen te vervallen. Tot op heden stond op de pagina met meer uitleg over de assistent op de website van Apple achter de naam een labeltje met de tekst beta zoals hieronder in de screenshot maar dit labeltje is nu weg.

In de afgelopen jaren heeft de persoonlijke assistent steeds meer nieuwe features gekregen en zijn er nieuwe talen door het bedrijf toegevoegd, echter ontbreekt tot op heden Nederlands altijd nog. Met iOS 7 heeft Siri een geheel nieuw design gekregen en kan er gekozen worden tussen een mannelijke en een vrouwelijk stem, sinds de introductie was er alleen een vrouwelijke stem beschikbaar. Daarnaast zijn Twitter en Wikipedia geïntegreerd en zal Bing worden gebruikt voor het uitvoeren van zoekopdrachten.

Siri is beschikbaar op de iPhone 4S en hoger en de iPad Mini, iPad 3, iPad 4 en de iPod Touch vijfde generatie. Morgen zal Apple iOS 7 gaan uitbrengen voor de iPhone 4, iPhone 4S, de iPhone 5, de iPad 2, 3 en 4, de iPad Mini en de iPod Touch vijfde generatie.

siri_beta

Lees meer over: , , , ,