Shakira eerste artiest die 100 miljoen likes haalt op Facebook

Shakira eerste artiest die 100 miljoen likes haalt op Facebook

Shakira is sinds een aantal maanden de meest populaire persoon op Facebook en de zangeres wist deze week de mijlpaal van 100 miljoen likes te behalen. De 37-jarige Shakira plaatste de onderstaande video op het sociale netwerk om al haar fans te bedanken.

Een combinatie van haar authentieke posts en de interactie met fans - en ze is natuurlijk een goede zangeres met een 'likable' persoonlijkheid - verklaart haar populariteit. Shakira: "Ik voel me vereerd over het bereiken van deze mijlpaal. Deze mijlpaal staat voor mij gelijk aan verbinding zoeken met mijn fans van over de hele wereld. Social media, in het bijzonder Facebook, helpen mij en andere artiesten het gat tussen het podium en het publiek kleiner te maken. Ik ben in staat om tegelijkertijd het gesprek met mijn fans aan te gaan en de meest belangrijke momenten uit mijn prive- en professionele leven te delen."

In maart dit jaar nam ze het stokje als meest populaire persoon over van Rihanna. Rihanna heeft tegenwoordig meer dan 89 miljoen fans en is inmiddels ingehaald door Eminem die nu ruim 91.7 miljoen fans heeft en door Cristiano Ronaldo die ruim 91.8 miljoen fans heeft.

Lees meer over: ,