Sergey Brin gespot met Google Glasses [Foto’s]

Afgelopen woensdag presenteerde Google X, het onderzoekslab van Google een nieuw initiatief genaamd Project Glass. Met de presentatie verscheen er een video met hoe deze Augmented Reality bril in de toekomst zou kunnen werken en tevens verschenen er een aantal foto's van hoe Google denkt dat de bril er uit zou kunnen zien.

Google is al enige tijd bezig met het project en inmiddels hebben diverse medewerkers een prototype gekregen om uit te proberen in de praktijk. Degene die ook een bril mee naar huis heeft genomen is de medeoprichter van Google, Sergey Brin, waarvan al eerder duidelijk werd dat hij betrokken was bij zowel het Project Glass als Google X.

Sergey Brin was gisteravond aanwezig bij een liefdadigheidsevenement in San Francisco en hij had zowaar een prototype van de bril bij zich. De Amerikaanse Journalist Robert Scoble was hier ook aanwezig merkte de bril waarna hij vroeg aan Brin of hij een aantal foto's mocht maken en of hij de bril misschien mocht uitproberen. De bril uitproberen mocht hij helaas niet maar foto's maken mocht hij wel. Thomas Hawk was degene die de kiekjes schoot, deze foto's zie je hieronder. Klik op een foto om een vergroting te bekijken.

Zie overigens ook het bericht: Parodie├źn Project Glass Google.

Lees meer over: , ,