Screenshots WhatsApp voor iOS 7 opgedoken in WhatsApp Translation

Screenshots WhatsApp voor iOS 7 opgedoken in WhatsApp Translation

Een tijdje terug werden er een aantal screenshots van WhatsApp voor iOS 7 online geplaatst door de Duitse betatester @0xmaciln. De afbeeldingen waren zodoende ook in het Duits. Echter zijn er nu ook door WhatsApp zelf officiële screenshots online gepubliceerd van de versie voor iOS 7 in het vertaalcentrum van het bedrijf zo werd ontdekt door gebruiker Jorn1996 die hier melding van maakte in het forum van iPhoneclub.

Middels het vertaalcentrum kunnen gebruikers vrijwillig helpen op de app te vertalen. Wie naar het vertaalcentrum gaat ziet een groot aantal afbeeldingen van WhatsApp voor iOS 7 wat er op zou kunnen wijzen dat de update op korte termijn uitgebracht zal gaan worden.

De app zal een volledig nieuw design gaan krijgen in lijn met de vormgeving van het mobiele besturingssysteem, wie momenteel de app opent zal nog het oude design te zien krijgen. In het nieuwe design zijn vooral de kleuren wit en blauw gebruikt en profielfoto's zijn rond in plaats van vierkant zoals nu het geval is. Tevens is het groene icoon van de app vervangen. Een aantal screenshots van WhatsApp voor iOS 7 bekijk je hieronder.

Lees meer over: ,