Screenshots Google+ en van de mobiele applicatie

Aanvullend op alle berichtgeving over Google+ hieronder een reeks screenshots van bijna alle pagina's van het sociale netwerk. Ook is hier de werking van de zwarte navigatiebalk duidelijk te zien. De balk toont na het inloggen rechtsboven je gebruikersnaam met links naar kringen, instellingen, etc. plus daarnaast meldingen vergelijkbaar met Facebook.

Via de knop 'Delen' kan er eenvoudig een update geplaatst worden met eventueel een afbeelding, link, video of locatie. Plaats je hier overigens een link dan zal Google zelf de omschrijving pakken van de pagina evenals een kleine thumbnail. Het voordeel van de zwarte balk is dat deze altijd in beeld is, ongeacht of je nu Gmail, de zoekmachine of Google Docs hebt geopend. Zodoende kun je altijd een update plaatsen en hoef je niet speciaal Google+ te openen. Zodra je een update gaat plaatsen bepaal je hier direct welke 'kringen', dus welke personen deze update ontvangen.

Naast screenshots van de reguliere versie ook een aantal screenshots van de mobiele applicatie die aardig goed in elkaar zit. Deze screenshots zijn gemaakt met een iPhone.

Met dank aan Jeffrey52 voor het beschikbaar stellen van een Google+ account.

Andere berichten over Google+ bekijk je hier.

Lees meer over: ,