Screenshot Windows 8 vervangen door Microsoft vanwege icoon

Afgelopen vrijdag plaatste Microsoft een bijzonder uitgebreid bericht op de Windows 8 blog die ging over de aankomende interface van Windows 8. In het bericht werd onder andere bekend gemaakt dat het glasachtige thema Aero Glass, nu aanwezig in Windows Vista en Windows 7 zal komen te vervallen in de uiteindelijke versie van het besturingssysteem.

In het bericht plaatste Microsoft ook een screenshot van de desktop waarvan je een kopie hieronder ziet staan, het opmerkelijke hier is dat er een onbekend icoon op de taakbalk staat waarvan nu blijkt dat het niet de bedoeling was dat de rest van de wereld dit zou zien.

Het is onduidelijk waar het icoon van was en inmiddels heeft Microsoft de afbeelding in het bericht vervangen en het icoon, waarschijnlijk met Photoshop eruit gehaald.

Het is de tweede keer in korte tijd dat er iets te doen is om berichten van Microsoft want onlangs nog werd een bericht over verbeterde multimonitor-support offline gehaald. Direct na het offline halen plaatste Microsoft op Twitter een bericht dat er spoedig een bijgewerkt bericht zou gaan verschijnen op de Windows 8 blog en deze staat inmiddels ook online.

Hieronder de nieuwe versie van de screenshot, zonder icoon. Het is de verwachting dat de Release Preview van Windows 8 begin volgende maand uitgebracht zal worden.

Lees meer over: ,