Screenprotector voor iPhone 5 nu al te koop bij Spigen

Hoewel de iPhone 5 er helemaal nog niet is en ook 12 september, de dag waarop het toestel vermoedelijk gepresenteerd zal gaan worden door Apple, nog niet definitief is heeft het Amerikaanse bedrijf Spigen alvast besloten om te beginnen met de verkoop van accessoires voor de nieuwe versie van de iPhone. Spigen is gevestigd in Los Angeles en is klaar voor de komst van de iPhone 5 zo staat in een grote afbeelding op de website.

Degene die straks een iPhone 5 aan willen gaan schaffen kunnen in de webwinkelnu alvast terecht om voor 14 dollar een screenprotector (beschikbaar in twee kleuren) te kopen om krassen te voorkomen op het beeldscherm van het nog te verschijnen toestel.

Het bedrijf zegt er zeker van te zijn dat de screenprotector gaat passen maar mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan ontvangen bestellers automatisch een aangepaste screenprotector zonder dat er contact op hoeft te worden genomen. De foto op de site is uiteraard geen echte foto van een iPhone 5 maar is gemaakt op basis van alle geruchten.

Lees meer over: ,