Schoonspringen Londen 2012 centraal op homepage Google

Vandaag heeft Google gekozen om schoonspringen wereldwijd uit te lichten op alle homepages van de zoekmachine. Het onderdeel staat al lang op het programma van de Olympische Spelen, sinds 1904. Het eerste onderdeel wordt vandaag afgewerkt, het gaat direct om de finale synchroonspringen 3 meter vrouwen, vanmiddag om 16:00 uur.

Op maandag volgt dan om 16:00 uur de finale synchroonspringen 10 meter mannen. Op dinsdag wordt de finale synchroonspringen 10 meter vrouwen afgewerkt en de laatste finale wat betreft synchroonspringen zal plaatsvinden op woensdag, 3 meter mannen. In de dagen erna tot en met 11 augustus volgen de andere onderdelen schoonspringen, 3 meter springplank mannen en vrouwen en 10 meter toren mannen en vrouwen.

Op geen van de bovengenoemde onderdelen zijn Nederlanders actief. De Nederlander Yorick de Bruijn voldeed tijdens wedstrijden in Canada aan de eis voor de Olympische Spelen, maar NOC*NSF was van mening dat het deelnemersveld niet representatief was.

Google Doodle:

Alle Olympische Google Logo's

Alle geplaatste logo's door Google in het teken van de Olympische Zomerspelen in Londen bekijk je in dit overzicht. Verder de doodles die werden geplaatst tijdens de vorige edities van de zomerspelen in 2000, 2004 en in 2008 maar ook alle in de afgelopen jaren geplaatste doodles in het teken van de winterspelen bekijk je via de onderstaande links.

Lees meer over: , ,