Rihanna nu de populairste persoon op Facebook

Rihanna werd afgelopen jaar in juli de populairste vrouw op Facebook door Lady Gaga van de eerste plaats te stoten en nu ruim een jaar later is de zangeres de populairste artiest geworden op het sociale netwerk. Geruime tijd stond Eminem op de eerste plaats en de rapper wist een paar maanden geleden als eerste persoon 60 miljoen likes te behalen. Rihanna is de rapper nu voorbij en ze staat momenteel op meer dan 61,5 miljoen likes, Eminem staat vlak achter de zangeres uit Barbados met 61,2 miljoen likes.

Ruim achter Rihanna en Eminem staat op de derde plaats Shakira met 54,8 miljoen likes gevolgd door Lady Gaga met 53,2 miljoen likes. Op de vijfde plaats staat Michael Jackson.

Rihanna is daarnaast ook op Twitter erg populair maar heeft hier minder volgers, in totaal 26,1 miljoen. Op Twitter moet ze Lady Gaga als populairste gebruiker op Twitter ver voor zich laten, Lady Gaga ging recent als eerste gebruiker de grens van 30 miljoen volgers over. Rihanna is uiteraard ook actief op Google+, hier heeft ze slechts 785.000 volgers.

Als laatste YouTube, hier hebben 2,7 miljoen gebruikers zich geabonneerd op het kanaal van de zangeres. De videoclip van het nummer 'Love The Way You Lie' dat ze samen opnam met Eminem staat op de derde plaats in de lijst met meest bekeken video's, en daarnaast heeft. Rihanna nog twee andere video's in de top 30 meest bekeken video's.

Lees meer over: ,