Rihanna krijgt waarschuwing van Instagram, pikante foto’s niet toegestaan

Rihanna krijgt waarschuwing van Instagram, pikante foto’s niet toegestaan

Een officiële waarschuwing van Instagram voor zangeres Rihanna. Deze maand staat Rihanna topless op de cover van het Franse magazine Lui en ze besloot om deze cover te delen op haar eigen account op Instagram samen met een aantal andere pikante foto's die gemaakt zijn voor het Franse magazine. Hier bleek echter het sociale netwerk, onderdeel van Facebook, niet van te zijn gecharmeerd en het bedrijf verwijderde snel de foto's omdat deze in strijd zouden zijn met de algemene voorwaarden, te sexy en te uitdagend. Ook werd de foto door Rihanna als profielfoto ingesteld maar deze is inmiddels weer gewijzigd.

Volgens diverse bronnen van TMZ bij Instagram heeft het bedrijf een e-mail gestuurd naar Rihanna om te melden dat indien ze weer vergelijkbare foto's online plaatst ze het risico loopt dat haar account wordt geblokkeerd. De zangeres liet het er niet bij zitten en besloot al snel na het verwijderen van de foto's door Instagram deze alsnog te publiceren op Twitter, ook haar profielfoto werd hier gewijzigd. De foto's zijn op Twitter tot op heden nog altijd beschikbaar en ook haar nieuwe profielfoto is nog steeds te zien. Op Facebook zijn de foto's nog niet gepubliceerd maar dit zal dan waarschijnlijk ook niet worden toegestaan.

Wat betreft worden er met regelmaat vergelijkbare kiekjes gedeeld door de zangeres op de diverse sociale netwerken waarop ze actief is, er werden zelfs recent nog een aantal pikante foto's die werden gemaakt voor de Braziliaanse Vogue op Instagram gedeeld maar deze foto's waren schijnbaar niet in strijd met de regels. Na aanleiding van de waarschuwing van Instagram werd nog wel door de zangeres uit protest de onderstaande foto gedeeld op het sociale netwerk. Ze heeft hier overigens ruim 12,8 miljoen volgers.

Update

Instagram heeft besloten om het account te verwijderen.

rihanna_instagram

Via: tmz.com
Lees meer over: , , ,