Restaurant stelt regels op voor gebruik Google Glass

Restaurant stelt regels op voor gebruik Google Glass

Hoewel er nog vrij weinig mensen zijn met een bril van Google en deze nog niet verkrijgbaar is in de winkel is er opnieuw een restaurant in de Verenigde Staten dat al maatregelen heeft genomen tegen de bril. Het gaat om het restaurant Lost Lake Cafe & Lounge in Seattle. Uit nieuwe gedragsregels die online werden geplaatst op Facebook blijkt dat het restaurant niet al te gecharmeerd is van de bril. De aanleiding is een klant met de bril van Google die recent het restaurant bezocht en weigerde om de bril af te zetten.

De regels zijn duidelijk, het is niet toegestaan om de bril te dragen en het is al helemaal niet toegestaan om andere mensen te filmen of te fotograferen zonder dat hier toestemming voor is gegeven. Degene die dit toch doen zullen vriendelijk worden verzocht om het restaurant te verlaten. Een kopie van het geplaatste bericht lees je hieronder.

We kindly ask our customers to refrain from wearing and operating Google Glasses inside Lost Lake. We also ask that you not videotape anyone using any other sort of technology. If you do wear your Google Glasses inside, or film or photograph people without their permission, you will be asked to stop, or leave. And if we ask you to leave, for God's sake, don't start yelling about your "rights". Just shut up and get out before you make things worse.

Bekeuring

Eind vorige maand was er nog een bericht over een bekeuring die iemand kreeg voor het dragen van de bril van Google tijdens het autorijden. Het is de verwachting dat de bril van Google ergens volgend jaar in ieder geval in de Verenigde Staten in de winkels zal liggen.

Lees meer over: ,