Red je Hyves om gratis een backup te maken van een profiel

Red je Hyves om gratis een backup te maken van een profiel

Hyves kondigde afgelopen week aan te gaan stoppen als sociaal netwerk. Mocht je nog een account hebben dan krijg je vanaf vrijdag 15 november tot en met vrijdag 29 november de kans om een aanvraag in te dienen om al je eigen content te downloaden zoals foto's, video's, krabbels, blogs en www's. Na het indienen van het verzoek krijg je op een gegeven moment per mail bericht dat de download klaar is. Hyves heeft aangegeven te verwachten tot eind december bezig te zijn met het verwerken van alle verzoeken.

Wil je als gebruiker van Hyves echter niet wachten tot 15 november om al je eigen content te downloaden dan is er een alternatieve mogelijkheid beschikbaar. Vlak na de aankondiging van Hyves afgelopen week werd de website www.redjehyves.nl gelanceerd waar je terecht kunt om een kopie van al je content geplaatst op Hyves te downloaden.

Na het maken van een koppeling met je eigen Hyves account zal er en zip-bestand worden gemaakt met alle foto's, video's, krabbels, www's en blogs. Zodra dit bestand klaar is ontvang je per mail bericht, het bestand dient wel binnen 24 uur gedownload te worden.

Hoe je eenvoudig een Hyves profiel kunt verwijderen lees je hier.

Lees meer over: